Sluiten

Blijf op de hoogte

Word lid van dé meest verrukkelijke nieuwsbrief, blijf op de hoogte van al onze nieuwste creaties en ontvang als eerst speciale kortingen.

Masterclass Bonbons

165.00

Product omschrijving

Wil jij graag meer te weten komen over chocolade en het maken van prachtige bonbons? Wij nemen je dan graag mee op reis in de culinaire wereld van chocolade.

Wat kan jij precies van ons verwachten tijdens deze masterclass

Gedurende deze masterclass nemen we jou mee in de culinaire wereld van chocolade. Wij geven je een stukje kennis mee over de herkomst van chocolade, het proces en hoe je er mee te werk kan gaan. Wij leren stapsgewijs hoe bonbons worden gemaakt, van het kleuren, mouleren tot het vullen. Al deze stappen helpen je bij het maken van bonbons. Wij maken daarom voor je ook een mooi recepten mapje met al deze weetjes en stappen.

Individueel maakt ieder een selectie van 32 bonbons.

Je bepaalt zelf hoe je bonbons er uit komen te zien en welke smaak er in de bonbon komt. Alles demonstreren we eerst aan je daarna ga je zelf aan de slag onder begeleiding van Caitlin.

Onze Masterclass heeft een maximale grote van 3 personen. Hiernaast is er dus alle tijd voor vragen en eventule toelichting.

Let op!! Onze masterclass gaat alleen door bij een groepsgrote van 2 of meer. Is de groep te klein wordt deze verplaatst 

Einde Masterclass

Aan het einde van de masterclass gaat u na huis met een prachtig doosje bonbons. Ook ontvang je van ons een goodiebag!

  • Gevuld met je eigen gemaakte bonbons
  • Werk schortje
  • Recepten mapje met alle stappen en weetjes
  • Certificaat van deelname
  • Bonbon vorm om zelf thuis aan de slag te kunnen
  • Webshop waardebon

Omdat wij alles demonstreren en stapsgewijs met je door nemen is er geen kennis verijst, en is deze masterclass ook geschikt voor beginners die nog geen ervaring hebben in de culinaire wereld van chocolade.

Start Masterclass

Onze masterclass gaat van start om 10:00 tot 15:00/15:30 uur, dit kan eventueel uitlopen. Tijdens de masterclass zal er ook een hapje en drankje aanwezig zijn. De lunch wordt verzorgd door een cateringbedrijf waar wij mee samenwerken.

Zijn er allergieën of dieetwensen horen wij dat natuurlijk graag. Dit zodat wij dit aan onze cateraar door kunnen doorgeven.

Lees onderaan de pagina nog extra aanvullende informatie en eventuele voorwaarden

Allergenen
Bewaaradvies
.
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masterclass Bonbons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *