Sluiten

Blijf op de hoogte

Word lid van dé meest verrukkelijke nieuwsbrief, blijf op de hoogte van al onze nieuwste creaties en ontvang als eerst speciale kortingen.

Masterclass Macarons

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Product omschrijving

Wil jij graag meer te weten komen over het maken van macarons? Wij nemen je dan graag mee op reis in de culinaire wereld van van het Franse koekje.

Wat kan jij precies van ons verwachten tijdens deze masterclass

Gedurende deze masterclass nemen we jou mee in de culinaire wereld van de macaron. Wij geven je een stukje kennis mee over de herkomst van het Franse koekje. Wij leren stapsgewijs hoe wij onze macarons maken, van het kleuren, opspuiten, bakken tot het vullen. Al deze stappen helpen je bij het maken van macarons. Wij maken daarom voor je ook een mooi recepten mapje met al deze weetjes en stappen.

Individueel maakt ieder een selectie van 20 macarons.

Je bepaalt zelf welke kleur je macaron krijgt en elke smaak er in komt. Alles demonstreren we eerst aan je daarna ga je zelf aan de slag onder begeleiding van Caitlin.

Onze Masterclass heeft een maximale grote van 4 personen. Hiernaast is er dus alle tijd voor vragen en eventule toelichting.

Let op!! Onze masterclass gaat alleen door bij een groepsgrote van 2 of meer. Is de groep te klein wordt deze verplaatst 

Einde Masterclass

Aan het einde van de masterclass gaat u na huis met een prachtig doosje gevuld met macarons. Ook ontvang je van ons een goodiebag!

  • Gevuld met je eigen gemaakte macarons
  • Recepten mapje met alle stappen en weetjes
  • Goodiebag
  • Webshop waardebon

Omdat wij alles demonstreren en stapsgewijs met je door nemen is er geen kennis verijst, en is deze masterclass ook geschikt voor beginners die nog geen ervaring hebben in de culinaire wereld van chocolade.

Start Masterclass

Onze masterclass gaat van start om 10:00 tot 14:00/15:00 uur, dit kan ook uitlopen. Tijdens de masterclass zal er ook een hapje en drankje aanwezig zijn. De lunch wordt verzorgd door Stern Partyservice.

Zijn er allergieën of dieetwensen horen wij dat natuurlijk graag. Dit zodat wij dit aan onze cateraar door kunnen doorgeven.

Lees onderaan de pagina nog extra aanvullende informatie en eventuele voorwaarden

Allergenen
Bewaaradvies
.
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masterclass Macarons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *