Masterclass Macarons

125.00

Wil jij graag meer te weten komen over het maken van macarons? Wij nemen je dan graag mee op reis in de culinaire wereld van van het Franse koekje.

Wat kan jij precies van ons verwachten tijdens deze masterclass

Gedurende deze masterclass nemen we jou mee in de culinaire wereld van de macaron. Wij geven je een stukje kennis mee over de herkomst van het Franse koekje. Wij leren stapsgewijs hoe wij onze macarons maken, van het kleuren, opspuiten, bakken tot het vullen. Al deze stappen helpen je bij het maken van macarons. Wij maken daarom voor je ook een mooi recepten mapje met al deze weetjes en stappen.

Individueel maakt ieder een selectie van 20 macarons.

Je bepaalt zelf welke kleur je macaron krijgt en elke smaak er in komt. Alles demonstreren we eerst aan je daarna ga je zelf aan de slag onder begeleiding van Caitlin.

Onze Masterclass heeft een maximale grote van 4 personen. Hiernaast is er dus alle tijd voor vragen en eventule toelichting.

Let op!! Onze masterclass gaat alleen door bij een groepsgrote van 2 of meer. Is de groep te klein wordt deze verplaatst 

Einde Masterclass

Aan het einde van de masterclass gaat u na huis met een prachtig doosje gevuld met macarons. Ook ontvang je van ons een goodiebag!

  • Gevuld met je eigen gemaakte macarons
  • Recepten mapje met alle stappen en weetjes
  • Certificaat van deelname
  • Macaron matjes om zelf thuis aan de slag te kunnen
  • Webshop waardebon

Omdat wij alles demonstreren en stapsgewijs met je door nemen is er geen kennis verijst, en is deze masterclass ook geschikt voor beginners die nog geen ervaring hebben in de culinaire wereld van chocolade.

Start Masterclass

Onze masterclass gaat van start om 10:00 tot 15:00/15:30 uur, dit kan ook uitlopen. Tijdens de masterclass zal er ook een hapje en drankje aanwezig zijn. De lunch wordt verzorgd door een cateringbedrijf waar wij mee samenwerken.

Zijn er allergieën of dieetwensen horen wij dat natuurlijk graag. Dit zodat wij dit aan onze cateraar door kunnen doorgeven.

Lees onderaan de pagina nog extra aanvullende informatie en eventuele voorwaarden

125.00

Kies u gewenste datum
Deze optie is vereist
15 April 2023 10:00 - 14:30 uur
Duidelijke selectie

Helaas verzenden wij onze creaties niet. U bent welkom om uw bestelde creaties bij ons in het atelier op te halen

Goed om te weten

Voorwaarden Masterclass

Na dat wij de betaling in goed orde hebben ontvangen heeft u zich ingeschreven voor 1 van onze masterclasses op de door uw gekozen datum. Hiermee reserveert u een plekje voor deze datum.

Natuurlijk kan het zijn dat u niet kan door bepaalde omstandigheden. Echter hebben wij voor uw dit plekje vast gezet, grondstoffen gereserveerd en overig materiaal. U kunt de cursus wel annuleren echter zitten hier wel een paar voorwaarden aan verbonden.

Belangrijk!! Als de groep te klein is dan gaat de cursus helaas niet door en wordt deze verplaatst naar een nieuwe datum. Dit wordt ruim van te voren overlegt zodat er geen misverstanden ontstaan.

Annuleert u de masterclass 3 weken voor de door u gekozen datum ontvangt u 80% van het totaalbedrag terug.

Annuleert u de masterclass 2 weken voor de door u gekozen datum ontvangt u 65% van het totaalbedrag terug.

Annuleert u de masterclass 1 week voor de door u gekozen datum ontvangt u 50% van het totaalbedrag terug.

Let op!! Annuleert u bijvoorbeeld de cursus voor de 3 weken ontvangt u altijd 90% van het totaalbedrag terug.

Dit doen wij omdat wij voor u een plekje vasthouden, maar ook grondstoffen en materiaal voor u halen zodat u de masterclass goed kan uitvoeren.

 

Winkelwagen

Ontvang 5% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, kortingen en eventueel aanbiedingen.

Je bent succesvol ingeschreven