Sluiten

Blijf op de hoogte

Word lid van dé meest verrukkelijke nieuwsbrief, blijf op de hoogte van al onze nieuwste creaties en ontvang als eerst speciale kortingen.

Verzenden & retourneren

Retourbeleid & Herroepingsbeleid

1. Het herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

2. Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

3. Kennisgeving van de herroeping

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons CS Patisserie & Chocolaterie , Boskampstraat 30, 8043 RH Zwolle, NL: +31615957716, info@cspatisseriechocolaterie.nl via een ondubbelzinnige verklaring info@cspatisseriechocolaterie.nl op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt een verklaring afleggen waarin u duidelijk uw wens uitdrukt om gebruik te maken van uw herroepingsrecht.

4. Naleving van herroepingstermijn

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

5. Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht worden.

6. Retentierecht

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip het eerst valt.

7. Teruggave van de goederen

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft aan ons CS Patisserie & Chocolaterie, Boskampstraat 30, 8043 RH Zwolle te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

8. Kosten van het terugzenden

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening

9. Compensatie van de Waardevermindering

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Verzendbeleid

Wij verzenden aankomende tijd geen producten meer
met de post!

Wilt u graag iets bij ons bestellen maar woont u niet in de buurt/omgeving?

Wij helpen u graag met de verzending van u bestelde producten, wij versturen nu geselecteerde producten naar u op! (alleen pakketten tot en met 10 kg)

Wij zullen bij onze producten die beschikbaar zijn voor verzending dit vermelden. Staat dit er niet bij vermeld dan is dit ook niet mogelijk. Ook is verzendig niet mogelijk met een product wat wel mogelijk is voor verzendig!

Verzenden is niet mogelijk voor onze taartjes, eenpersoonstaartjes, vegan producten. Wij doen op het moment ook niet aan bezorging in Zwolle en omgeving

Let Op!

Met mooi weer en hogere tempraturen versturen wij onze producten niet meer met de post!

Dit zal gaan om de lente en zomer maanden, zodra de tempraturen zakken en de weersomstandigheden beter zijn voor onze producten zetten wij onze verzendoptie weer aan!

Wat zijn de kosten van het verzenden?

Dit word bepaald aan de hand van het gewicht van het product. U zult bij het afrekenen de exacte verzendkosten zien.

Track & Trace

U heeft iets bij ons besteld en wat gaat er nu precies gebeuren?

Na dat u uw bestelling heeft geplaats ontvangt u van ons een orderbevesteging, bewaar deze zolang u het pakketje heeft ontvangen van ons.

Zodra wij u verzendlabel hebben afgedrukt en op u pakket hebben geplakt ontvangt u een mail van ons. In deze mail vind u een barcode met een link naar u track & trace. Zo kunt u gemakkelijk het product volgen en zien wanneer dit word bezorgd bij u. Komt de aangeven tijd niet helemaal uit? Geen probleem dit kunt u aangeven bij PostNL.

Via deze Link kunt u bij de algemene track & trace informatie komen en kunt u de barcode en de postcode invullen!

Tijdens de feestdagen of andere drukkere periodes in het jaar kan het voorkomen dat u pakketje later word berzorgd dan verwacht. Helaas kunnen wij hier echter niks aan doen, dit lig dan bij PostNL.

Let Op!

Wij verpakken onze producten zo zorgvuldig mogelijk echter kunnen wij helaas geen garantie bieden tegen eventuele breuk!

Heeft u toch nog een aantal vragen?

Neem dan contact met ons op via de mail: info@cspatisseriechocolaterie.nl