Sluiten

Blijf op de hoogte

Word lid van dé meest verrukkelijke nieuwsbrief, blijf op de hoogte van al onze nieuwste creaties en ontvang als eerst speciale kortingen.

Samenwerken? 

Wij creeëren unieke relatiegeschenken, kerstpakketten en andere onvergetelijke eetbare kunstwerkjes, ook voor uw zaak. Nieuwsgierig wat ons atelier voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden. 

We gaan samen voor kwaliteit

Bij Broeders

In de mooie Hanzestad Zwolle runnen sinds 2013 de twee Zwolse broers Bjorn & Sven Westenberg Restaurant Bij Broeders. De passie voor eten en drinken zat er al vroeg in en na jarenlang al samen te hebben gewerkt in verschillende bedrijven sloegen zij hun handen ineen en starten restaurant Bij Broeders.

Lees meer

In een korte tijd werd het pand omgetoverd tot een “eettempel” met oud betonnen muren en een grote wandschildering wat glas in lood uitbeeld, met de broeders als wijnengelen en de beschermheilige Michaël van Zwolle.

Sven die zijn bedieningsbrigade met enthousiasme leidt, selecteert graag een bijpassend glas of complimenterende fles wijn vanuit zijn uitgebreide kaart met daarin gerenommeerde tophuizen. Zijn kennis en ervaring met Bjorn’s keuken geven de mogelijkheid om u een geheel onbezorgde lunch of diner te verzorgen. In de keuken kookt Bjorn met zijn team klassiek Frans, Mediterraans en met Oosterse invloeden.

Volgens de seizoenen koken is een pré. Zo kunnen we kwalitatieve en eerlijke producten bieden. Eten en drinken is beleven, dit doe je met je ogen, neus en mond.

Er is voor ieder wat wils. Kom je met je eerste date, een jubileum, feestdag, gezellig met je vrienden of familie? Kortom om ècht te genieten, dan ben je bij restaurant Bij broeders aan het juiste adres!

Ècht genieten is de kernwaarde van het bedrijf, de gast staat voorop!

 

Info Chef:

Bjorn westenberg

Al 27 jaar werkzaam in de horeca

Gewerkt van fine eastern (exclusieve en luxe Chinese gerechten) tot drie sterren oa. Tiën’s cuisine,’t Nonnetje Harderwijk, de Librije

Werkt graag met lokale producten in spannende combinatie met  oosterse bereidingen.

Ook samen met lokale leveranciers werkt hij graag mee,

Het team in de keuken is klein, hecht en op elkaar ingespeeld, Anthonie de Ruiter is zijn rechterhand en samen met stagiere(s) of leerling(en) runnen zijn de keuken die maandelijks wisselend van een acht gangen menu en met uiteraard met het seizoen meegaat.

Sukerieje

Betaalbare gastronomie, dat is waar het om draait bij Sukerieje in Dalfsen. Service staat bij ons centraal en we geven we onze gasten graag een warm en gastvrij onthaal.

Lees meer
Chef-kok Martijn Kuik houdt ervan om mensen smakelijk te verrassen, en maakt daarbij gebruik van de mooiste producten. De bonbons van Caitlin past hier perfect bij. Een eerlijk en mooi product is wat wij samen aan de gast willen presenteren

Restaurant Poppe

Restaurant Poppe is gevestigd aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle. In de warme sfeervolle ambiance van de voormalige hoefsmederij ziet u de koks met zorg eigentijdse gerechten bereiden van verse producten.

Lees meer

Poppe biedt u een zeer gevarieerde kaart, gebaseerd op de Franse keuken. U kunt à la carte dineren en kiezen uit verschillende menu’s: menu van de smid en seizoengebaseerde menu’s. Gecombineerd met onze rijk gevulde wijnkelder kunt u rekenen op een mooie culinaire belevenis.

 Op de verdieping bevinden zich de ‘Huiskamer’, de ‘Gelagkamer’ en een bar. Deze lenen zich bij uitstek voor jubilea, bruiloften, recepties, trainingen, etc. Er wordt geen zaalhuur in rekening gebracht en u kunt gratis gebruik maken van allerlei faciliteiten. Ook bestaat de mogelijkheid om boven in beslotenheid te dineren. Het team van Restaurant Poppe is flexibel en staat open voor al uw suggesties!

TeamValue

Alignment, successen en fun resulteren in een excellerende organisatie. Daarmee creëren we echte waarde. We slaan de brug tussen business en IT en dan doet we op onze eigen manier.

Lees meer

TeamValue combineert data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Omdat we als een van de weinige IT-bedrijven werken op basis van Customer Intimacy, geloven we dat je daarna op basis van de waarde die we steeds weer leveren bij ons terugkomt.

Restaurant Het Buitenhuys

Bij Restaurant Het Buitenhuys, aan de rand van het groene Heino, beleef je de natuur en proef je de seizoenen. De spontane ontvangst en warme entourage zorgen voor een ongedwongen sfeer. Verrassende gerechten met uitgebalanceerde smaken maken de beleving compleet. Kom genieten van lunch, diner of borrel bij Het Buitenhuys.

Lees meer
Laat je culinair verrassen door de chef van Het Buitenhuys, Niek van Leeuwen. In dit vier- of vijfgangenmenu presenteert hij niet alleen het beste wat het seizoen te bieden heeft. Het menu geeft Niek ook nog eens alle vrijheid om de beste producten van de dag te selecteren. Het resultaat is een uitgekiend menu met pure smaken. Die smaken beleef je nog intenser met de selectiewijnen van de sommelier.
De groene omgeving van Het Buitenhuys is de grote inspiratiebron voor onze keuken. Lokale boeren en een eigen kruidentuin voorzien onze chefs van dagverse topproducten, passend bij het jaargetijde.