Samenwerken? 

Wij creeëren unieke relatiegeschenken, kerstpakketten en andere onvergetelijke eetbare kunstwerkjes,
ook voor uw zaak. Nieuwsgierig wat ons atelier voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog
contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De onderstaande samenwerkingen gingen u al voor:

Sukerieje

Betaalbare gastronomie, dat is waar het om draait bij Sukerieje in Dalfsen. Service staat bij ons centraal en we geven we onze gasten graag een warm en gastvrij onthaal.

Lees meer
Chef-kok Martijn Kuik houdt ervan om mensen smakelijk te verrassen, en maakt daarbij gebruik van de mooiste producten. De bonbons van Caitlin past hier perfect bij. Een eerlijk en mooi product is wat wij samen aan de gast willen presenteren

Restaurant Poppe

Restaurant Poppe is gevestigd aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle. In de warme sfeervolle ambiance van de voormalige hoefsmederij ziet u de koks met zorg eigentijdse gerechten bereiden van verse producten.

Lees meer

Poppe biedt u een zeer gevarieerde kaart, gebaseerd op de Franse keuken. U kunt à la carte dineren en kiezen uit verschillende menu’s: menu van de smid en seizoengebaseerde menu’s. Gecombineerd met onze rijk gevulde wijnkelder kunt u rekenen op een mooie culinaire belevenis.

 Op de verdieping bevinden zich de ‘Huiskamer’, de ‘Gelagkamer’ en een bar. Deze lenen zich bij uitstek voor jubilea, bruiloften, recepties, trainingen, etc. Er wordt geen zaalhuur in rekening gebracht en u kunt gratis gebruik maken van allerlei faciliteiten. Ook bestaat de mogelijkheid om boven in beslotenheid te dineren. Het team van Restaurant Poppe is flexibel en staat open voor al uw suggesties!

TeamValue

Alignment, successen en fun resulteren in een excellerende organisatie. Daarmee creëren we echte waarde. We slaan de brug tussen business en IT en dan doet we op onze eigen manier.

Lees meer

TeamValue combineert data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Omdat we als een van de weinige IT-bedrijven werken op basis van Customer Intimacy, geloven we dat je daarna op basis van de waarde die we steeds weer leveren bij ons terugkomt.

Restaurant Het Buitenhuys

Bij Restaurant Het Buitenhuys, aan de rand van het groene Heino, beleef je de natuur en proef je de seizoenen. De spontane ontvangst en warme entourage zorgen voor een ongedwongen sfeer. Verrassende gerechten met uitgebalanceerde smaken maken de beleving compleet. Kom genieten van lunch, diner of borrel bij Het Buitenhuys.

Lees meer
Laat je culinair verrassen door de chef van Het Buitenhuys, Niek van Leeuwen. In dit vier- of vijfgangenmenu presenteert hij niet alleen het beste wat het seizoen te bieden heeft. Het menu geeft Niek ook nog eens alle vrijheid om de beste producten van de dag te selecteren. Het resultaat is een uitgekiend menu met pure smaken. Die smaken beleef je nog intenser met de selectiewijnen van de sommelier. 
De groene omgeving van Het Buitenhuys is de grote inspiratiebron voor onze keuken. Lokale boeren en een eigen kruidentuin voorzien onze chefs van dagverse topproducten, passend bij het jaargetijde.
Winkelwagen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, kortingen en eventueel aanbiedingen.

Je bent succesvol ingeschreven